LA BELLA VITA KUDELSTAART

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1230 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Bella Vita Kudelstaart. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2023 om 15:28 Altijd lekker Top
6 dec 2023 om 12:03 2 pasta's besteld, 1 was niet lang genoeg gekookt en nog rauw en de andere veel te lang gekookt en zelfs slijmerig. Beide weg kunnen gooien, nooit hier bestellen.
5 dec 2023 om 21:14 Had een calzone besteld en de bolognesesaus zat er niet bij, terwijl het er wel bij staat, nu kreeg ik te horen dat ik het erbij had moeten vermelden. Dus moet ik de rest van de ingrediënten er dan ook bij bestellen? Echt raar dit
25 nov 2023 om 11:50 Snel en lekker. Altijd goed. Naar mijn mening het beste broodje kipshoarma wat je kan halen. Eet hier vrij vaak. Heeft me in tegenstelling tot andere zaken nooit teleurgesteld
18 nov 2023 om 20:42 Pizza' s waren heerlijk en royaal belegd. Bedankt.
7 nov 2023 om 18:31 Heerlijk pasta bolognese gegeten zoals altijd deze keer weer lekker Top
31 okt 2023 om 19:40 Voor de 2e keer besteld en wederom noet goed De 1x gwwn blikje drinken ( later gebracht ,) de 2e keer een calzone besteld met bolognese saus maar kreeg knoflooksaus !!! En ontzettend veel kaas en weinig andere ingrediënten
22 okt 2023 om 20:39 Pizza was koud toen die aankwam. Slecht belegd. Kapsalon was prima, maae had veel beter gekund. Rouwkost overheerste.. ongeveer een uur op moeten wachten.
22 okt 2023 om 20:31 Wel eensbeter gegeten
23 sep 2023 om 21:56 De past penne besteld was lekker en ook snel bezorgd Top
20 sep 2023 om 8:54 Pasta was hard. Niet lekker
20 sep 2023 om 8:16 Pasta was niet lekker. Te veel olie en hard!